پنجشنبه 4 بهمن 1403
آخرین به‌روزرسانی : شنبه 28 مهر 1403
جلوگیری از افت کیفیت سیلاژ علوفه

جلوگیری از افت کیفیت سیلاژ علوفه

افت کیفیت سیلاژ علوفه دلایل مختلفی دارد که می توان از ازت آمونیاکی، تخمیر قارچی و تخمیر توسط گونه های کلستریدیوم نام برد.

برای دریافت اطلاعات در مورد دستگاه بسته بندی علوفه و دستگاه سیلاژ علوفه، قیمت خرید دستگاه بسته بندی علوفه و مشاوره خرید کافی است با مدیر فروش شرکت جناب آقای مهندس مردانی با شماره همراه 09121537060 تماس بگیرید و یا از طریق پیام رسان ایتا و واتساپ به ایشان پیام ارسال نمایید.

1- ازت آمونیاکی :

در علوفه های حاوی 12 تا 15 درصد پروتئین خام، زمانیکه تولید ازت آمونیاکی با نسبت زیاد اتفاق بیفتد،نتیجه آن تجزیه گسترده پروتئین حقیقی در آنها می باشد. دلایل وقوع این پدیده را می توان در پر شدن بسیار کند و زمان بر سیلو از علوفه ، انجام کار در هوای مرطوب، بسته بندی بسیار ضعیف و قابل نفوذ هوا دانست که در آن کاهش آهسته و بطئی pH  در فرایند سیلو شدن و فعالیت باکتریهای هوازی کلستریدیوم بوقوع می پیوندد.

در علوفه تازه 75 تا 90 درصد از پروتئین خام آنرا پروتئین های حقیقی تشکیل می دهد.حال آنکه وقتی فرایند تخمیر در سیلو ضعیف باشد،این مقدار تا 20 % تنزل پیدا می کند. با کاهش سریع pH در زمانیکه در 12 تا 24 ساعت صورت گیرد، افت پروتئین بطور چشمگیری کاهش می یابد.

ازت آمونیاکی در محصول نهایی ) سیلاژ( حاکی از تجزیه پروتئین توسط میکروارگانیسم های
هوازی و همینطور سیلو کردن علوفه مرطوب می باشد.
به نظر شما عاقلانه است که :
* زمین را آماده کنیم 
* بذر بکاریم 
* کود بدهیم 
* آبیاری کنیم 
* برداشت کنیم 
* سیلو کنیم 
تا آنچه که بدست می آوریم به جای پروتئین حقیقی ، آمونیاک باشد؟!

تولید پروتئین حقیقی هزینه بردار می باشد.پروتئین حقیقی برای شما که به شیر هر چه بیشتر گاو نیاز دارید، کاملاً حیاتی است.

2- تخمیر قارچی :

زمانیکه هوا به داخل سیلو نفوذ کرده و تخمیر قارچی ) مخمر، کپک( مجالی برای رشد بیابند، در آنصورت منتظر 15 تا 25 درصد افت در ماده خشک سیلاژ باشید.

3- تخمیر توسط گونه های کلستریدیوم:

کاهش ماده خشک سیلاژ به میزان 5 تا 10 درصد زمانی اتفاق می افتد که تخمیر باکتریهای کلستریدیوم در سیلو بوجود بیاید.

حواسمان باشد !!!

وقتی هوا به داخل سیلو نفوذ کند و یا هوا بطور کامل از لا به لای علوفه سیلویی خارج نشود و یا اینکه علوفه سیلویی مرطوب باشد، در آنصورت باید منتظر تبدیل قند و اسیدهای آلی و پروتئین به بوتیریک اسید ، استیک اسید، الکل اتیلیک،آمونیاک و آمین باشیم.پس باید دسترنج خود و دیگران را در شرایط بهینه و ماده خشک مناسب سیلو کرده و از نفوذ هوا به داخل سیلوی مان مراقبت کنیم.

برای دریافت اطلاعات در مورد دستگاه بسته بندی علوفه و دستگاه سیلاژ علوفه، قیمت خرید دستگاه بسته بندی علوفه و مشاوره خرید کافی است با مدیر فروش شرکت جناب آقای مهندس مردانی با شماره همراه 09121537060 تماس بگیرید و یا از طریق پیام رسان ایتا و واتساپ به ایشان پیام ارسال نمایید.

کلمات کلیدی: قیمت دستگاه سیلاژ علوفه,قیمت دستگاه بسته بندی علوفه,فروش دستگاه سیلاژ علوفه,فروش دستگاه بسته بندی علوفه,خرید دستگاه سیلاژ علوفه,خرید دستگاه بسته بندی علوفه,دستگاه بسته بندی علوفه,دستگاه سیلاژ علوفه,دستگاه سیلاژ ذرت علوفه ای,دستگاه سیلاژ تفاله مالت,دستگاه سیلاژ ذرت,دستگاه بسته بندی ذرت علوفه ای,قیمت دستگاه سیلاژ ذرت علوفه ای,قیمت دستگاه سیلاژ,فروش دستگاه سیلاژ,دستگاه سیلاژ تفاله چغندرقند,دستگاه بسته بندی تفاله چغندرقند ,دستگاه سیلاژ یونجه,قیمت دستگاه سیلاژ یونجه,فروش دستگاه سیلاژ یونجه,قیمت دستگاه سیلاژ مالت علوفه ای,خرید دستگاه سیلاژ یونجه