يکشنبه 2 دی 1403
آخرین به‌روزرسانی : شنبه 28 مهر 1403
پروتئولیز در فرایند سیلاژ کردن

تجزیه پروتئین، پروتئولیز در فرایند سیلاژ کردن

در علوفه سیلویی که تازه درو شده باشد میزان پروتئین حقیقی در آن حداکثر است.افت پروتئین حقیقی در علوفه سیلویی که به طرز مطلوب سیلو شود ناچیز بوده، لیکن در سیلاژ نامرغوب این افت بسیار چشمگیر خواهد بود.

برای دریافت اطلاعات در مورد دستگاه بسته بندی علوفه و دستگاه سیلاژ علوفه، قیمت خرید دستگاه بسته بندی علوفه و مشاوره خرید کافی است با مدیر فروش شرکت جناب آقای مهندس مردانی با شماره همراه 09121537060 تماس بگیرید و یا از طریق پیام رسان ایتا و واتساپ به ایشان پیام ارسال نمایید.

سیلو کردن علوفه ممکن است منجر به تجزیه(پروتئولیز) پروتئین های آن به آمونیاک و نیتروژن محلول گردد.

در شرایط کاملاً بی هوازی، اسیدی شدن سریع اتفاق می افتد و زمانیکه هوا به داخل سیلو نفوذ کرده و یا اکسیژن از لابلای علوفه سیلویی دفعتاً خارج نشود، در آنصورت اسیدی شدن آرام اتفاق می افتد.

ذیلاً هر دو فرایند بطور اختصار شرح داده می شود:

الف-اسیدی شدن آرام سیلاژ:

در این فرایند پروتئین های علوفه تحت تأثیر فعالیت آنزیم های پروتئاز گیاهی قرار گرفته و محصول آنها اسیدهای آمینه آزاد و مقدار کمی پپتید خواهد بود. بر اثر فعالیت مکرر ارگانیسم های تجزیه کننده پروتئین ، محصول نهایی علاوه بر اسید آمینه های آزاد، آمونیاک به مقدار بسیار زیاد می باشد.

ب-اسیدی شدن سریع سیلاژ :

در این فرایند که در شرایط کاملاً بی هوازی اتفاق افتاده و PH محیط سیلو را دفعتاً و در ظرف چند ساعت به زیر 4.5 می رساند،پپتیدهای مفید(پروتئین های حقیقی) تولید شده و همچنین تولید سریع کربن دی اکساید co2 و ایجاد فرایند سیلوی سرد اتفاق می افتد.

بسیاری از مواقع اتفاق افتاده که در سیلوهای زمینی ، دستمان را در عمق سیلاژ فرو برده و با حرارت خیلی زیاد مواجه شده ایم. این حرارت نتیجه سوختن قندهای محلول (مواد اصلی مغذی علوفه سیلویی) و تبدیل آن به انرژی گرمایی است.در حقیقت مواد مغذی علوفه های سیلویی در اینگونه سیلوها بصورت گرما هدر می رود.

در صورتیکه در کیسه های پلی اتیلن اثری از این گرما در توده سیلاژ نیست و مواد قندی به حرارت تلف شده در سیلو تبدیل نمی شوند (فرایند سرد در سیلو های حاصل از کار با دستگاههای سیلاژبگر). محصول نهایی اسیدی شدن سریع سیلاژ،پپتیدها و تولید آمونیاک محدود می باشد.

در علوفه سیلویی که تازه درو شده باشد میزان پروتئین حقیقی در آن حداکثر است.افت پروتئین حقیقی در علوفه سیلویی که به طرز مطلوب سیلو شود ناچیز بوده، لیکن در سیلاژ نامرغوب این افت بسیار چشمگیر خواهد بود.نموداری که در پی می آید ، بیانگر این مطلب است.

نمودار تجزیه پروتئین ( پروتئولیز)در سیلاژ با کیفیت های متفاوت
NPN=Non Protein Nitrogen یا ازت غیر پروتئینی

نمودار تجزیه پروتئین (پروتئولیز) در سیلاژ با کیفیت های متفاوت

برای دریافت اطلاعات در مورد دستگاه بسته بندی علوفه و دستگاه سیلاژ علوفه، قیمت خرید دستگاه بسته بندی علوفه و مشاوره خرید کافی است با مدیر فروش شرکت جناب آقای مهندس مردانی با شماره همراه 09121537060 تماس بگیرید و یا از طریق پیام رسان ایتا و واتساپ به ایشان پیام ارسال نمایید.

کلمات کلیدی: قیمت دستگاه سیلاژ علوفه,قیمت دستگاه بسته بندی علوفه,فروش دستگاه سیلاژ علوفه,فروش دستگاه بسته بندی علوفه,خرید دستگاه سیلاژ علوفه,خرید دستگاه بسته بندی علوفه,دستگاه بسته بندی علوفه,دستگاه سیلاژ علوفه,دستگاه سیلاژ ذرت علوفه ای,دستگاه سیلاژ تفاله مالت,دستگاه سیلاژ ذرت,دستگاه بسته بندی ذرت علوفه ای,قیمت دستگاه سیلاژ ذرت علوفه ای,قیمت دستگاه سیلاژ,فروش دستگاه سیلاژ,دستگاه سیلاژ تفاله چغندرقند,دستگاه بسته بندی تفاله چغندرقند ,دستگاه سیلاژ یونجه,قیمت دستگاه سیلاژ یونجه,فروش دستگاه سیلاژ یونجه,قیمت دستگاه سیلاژ مالت علوفه ای,خرید دستگاه سیلاژ یونجه